+3164 516 6097 info@actiefinzicht.nl

Mantelzorg & jij

Voor iemand zorgen die je lief is, is mooi maar kan ook heel zwaar zijn. Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken, al is het maar zodat je ook weer eens aan JOU toekomt?

Maar ontbreekt het je aan tijd, kennis en/ of heb je er gewoon de energie niet voor om uit te zoeken waar en van wie je hulp kunt krijgen voor jezelf of voor je naaste?

Ontdek wat wij voor je kunnen doen!

Vraag nu vrijblijvend een telefonische kennismaking aan.
Heb je een vraag die wij gelijk kunnen beantwoorden, dan doen we dat.

Onze diensten voor mantelzorgers

Jouw vraag is ons uitgangspunt. Dus starten we altijd met een telefonische kennismaking waarin we je vragen kort te vertellen wat de voornaamste reden is dat je contact met ons opneemt. Dit geeft ons een eerste indruk van waar je tegenaan loopt en of wij je kunnen helpen. We laten je daarna gelijk weten hoe we verder zouden willen gaan. Als je onze hulp wilt, krijg je van ons een offerte.

Wat goed is om te weten: jij hebt en houdt altijd de regie en bepaalt waar je hulp bij wilt. Want de ene mens is de andere niet en niet iedereen heeft overal of bij dezelfde dingen hulp nodig. Dit betekent dat onze hulp altijd uit maatwerk bestaat.

Inventarisatiehulp

Komen er zoveel regeldingen op je af dat je het spoor bijster bent of raakt?

Wij inventariseren samen met jou waar je allemaal tegenaan loopt omdat je mantelzorg geeft. Daarna zetten wij op een rij wat jouw mantelzorgtaken kan verlichten.

Wij helpen je om jouw gedachten te ordenen.

Regelhulp

WMO, WLZ of Jeugdwet? ZIN, PGB, VPT of MPT? Waar moet je zijn en wat kies je?

Als er zorg nodig is, krijg je te maken met wetten en regelingen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Laat staan dat je weet waar je moet aankloppen.

Wij helpen de juiste oplossing voor jouw naaste te vinden.   

Lief zijn voor jezelf

Voor iemand zorgen is mooi maar vergeet ondertussen niet om lief voor jezelf te zijn.

Onze “Zorg voor jezelf”-workshop geeft je inzicht in jouw energievreters en -gevers. Samen met andere mantelzorgers ga je een persoonlijk actieplan maken.

Wij organiseren deze workshop bij 4+ personen op locatie.

Wie wij zijn

Nina Ketting en Maya van der Waal. Wij weten allebei uit eigen ervaring wat mantelzorg is en met een mens kan doen. Wij helpen samen mensen de juiste zorg te krijgen en houden.

Wij weten dat (mantel)zorg energie kost en dat er vaak ook steeds meer bij komt kijken. Wij weten daarom ook precies hoe het is om het gevoel te hebben tekort te schieten. Bijvoorbeeld: in kennis als je iets van een gemeente of instantie gedaan wilt krijgen.

Ervaringsdeskundigen

+ jaar werkervaring

+ jaar mantelzorg ervaring

Kennismaken?

Vul het contactformulier in en wij bellen je binnen 48 uur.

Wij van contact!

Heb je een vraag? Wil je meer informatie? Of wil je gelijk een afspraak maken? Laat het ons weten! Wij nemen gegarandeerd binnen 48 uur contact met je op.

Vink minimaal 2 dagen aan waarop wij je mogen bellen:

Vink minimaal 1 moment aan waarop we je mogen bellen:

3 + 14 =

© Actief Inzicht

  • +316 451 66 097

  • Gevestigd te Schiedam

  • KVK 72934263